Vegetarburger med halloumi

Tillberedningstid

Antall porsjoner

6 burgere

Vegetarburger er i vinden! Noe av det beste du kan grille til et kjøttfritt måltid er Halloumi. Dette er en fast og smaksrik ost fra Midtøsten, som tåler høy varme. Her serverer vi den med syltede beter, grønnkal og syrlig geitostdressing.

Tillberedningstid

Antall porsjoner

6 burgere

Vegetarburger er i vinden! Noe av det beste du kan grille til et kjøttfritt måltid er Halloumi. Dette er en fast og smaksrik ost fra Midtøsten, som tåler høy varme. Her serverer vi den med syltede beter, grønnkal og syrlig geitostdressing.

Ingredienser

  • 6 True Style Bistro hamburgerbrød
  • 12 skiver Halloumi
  • 6 blader grønnkål

Syltede beter

  • 3 st polkabeter (chioggiabeter) eller store reddiker
  • 0,5 dl eplesidereddik eller hvitvinseddik
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl vann
  • 0,5 ts salt

Geitostdressing

  • 1 dl gresk yoghurt
  • 0,5 dl Crème Fraîche
  • 50 g Chevre (hvit geitost)
  • 1 presset hvitløksfedd
  • Salt

 

Slik gjør du