Portobelloburger med grillet paprika og fetaost

Tillberedningstid

Antall porsjoner

6 burgere

Har du prøvd portobelloburger? Denne smaksrike vegetarburgeren med grillet sopp, paprika og fetaost er et nydelig alernativ for dem som vil ha et næringsrikt og bærekraftig alternativ til en kjøttburger. Det lille ekstra får du ved å pensle True Style Bistro hamburgerbrød med litt smeltet smør og toppe burgerbrødene med litt flaksalt før du griller brødene lett. 

Tillberedningstid

Antall porsjoner

6 burgere

Har du prøvd portobelloburger? Denne smaksrike vegetarburgeren med grillet sopp, paprika og fetaost er et nydelig alernativ for dem som vil ha et næringsrikt og bærekraftig alternativ til en kjøttburger. Det lille ekstra får du ved å pensle True Style Bistro hamburgerbrød med litt smeltet smør og toppe burgerbrødene med litt flaksalt før du griller brødene lett. 

Ingredienser

  • 6 True Style Bistro hamburgerbrød
  • 6 store eller 12 små portobellosopp
  • 6 salatblader
  • 3 paprika
  • 1,5 dl god olivenolje
  • 1 dl soyasaus
  • ½ dl ketjap manis
  • 50 g smeltet smør
  • 6 ss majones
  • En god neve timian
  • Bakt fetaost

Bakt fetaost

  • 200 gram fetaost
  • ½ rød chilli
  • ½ rødløk
  • Hvitløk
  • Litt fersk oregano eller basilikum
  • ½ sitron, saften
  • Pepper
  • Olje

Chimichurri

  • 4 ss bladpersille 
  • 4 ss koriander
  • 1 ss orgegano
  • 4 fedd hvitløk
  • 3 ss rødvinseddik
  • 1 ts chilliflak
  • 1 dl extra virgin olivenolje
  • Salt og pepper 

 

Slik gjør du