Hatting-rundstykker i kjent havregryn-drakt
Nyheten Hatting Havrestykker Bjørn er nå på plass i frysedisker over hele landet. Produktet som bakes i Lier med havregryn produsert av AXA i Moss skiller seg ut fra andre Hatting-produkter og er enkelt å kjenne igjen i den oransje posen.
Det er to kjente og kjære frokostfavoritter som har slått hodene sammen for å gi forbrukerne det de vil ha – et grovt havrerundstykke bakt i Norge.
Havregrøt er nemlig i vinden som aldri før. Det er 100% fullkorn. Samtidig gir helsemyndighetenes kostholdsråd anbefaling om minst to måltider med fullkorn hver eneste dag og undersøkelser viser at forbrukere ønsker seg et større utvalg av ekstra grove rundstykker.
Vi er derfor stolte av å ha utviklet et ekstra grovt havrerundstykke med havregryn fra AXA – som har produsert havregryn i Norge i over 130 år.
Grovt alternativ hele uka
Den oransje posen med Hatting Havrestykker Bjørn har fire kaker på brødskalaen og nøkkelhull. De ekstra grove og fiberrike rundstykkene er bakt med 22% AXA Bjørn havregryn og egenprodusert flytende surdeig ved bakeriet vårt i Lier.
Produktutviklerne våre har gjort grundige tester for å få til et rundstykke med mest mulig havregryn, uten at det blir for kompakt. Det har de lykkes med.
Havrestykkene har altså 82% grovhet, men likevel en tynn, sprø skorpe. De er drysset med havregryn og er et smakfullt, grovt alternativ gjennom hele uka – til alt fra frokost og matpakke som til kvelds – til hverdags eller helg.
Rundstykket har også naturlige ingredienser. Det eneste e-stoffet på ingredienslisten er askorbinsyre (E300) som er det samme som vitamin C og tilsettes i det meste av mel for å unngå at det klumper seg.
Tilgjengelig over hele landet
Den oransje posen finnes i 3.000 dagligvarebutikker over hele landet. Havrestykker Bjørn fås kjøpt i REMA 1000, Joker, Kiwi, Spar, Meny, Bunnpris, Extra, Mega og Obs, samt utvalgte Coop Marked, Matkroken og Prix.