Lidenskapelig opptatt av god bakst og jorda vi bor på
I Hatting er vi lidenskapelig opptatt av god bakst, men også jorda vi bor på. Derfor er bærekraft en naturlig del av hverdagen vår.
Fryste bakervarer er bærekraftig i seg selv. Velger man fryst brød, kan man nemlig redusere brødsvinnet siden man kun steker det man trenger og derfor kaster mindre tørt og muggent brød. Hele ni av 10 nordmenn mener at fryste brød- og matvarer bidrar til at de kaster mindre mat, ifølge en undersøkelse utført av Ipsos i 2019.
Vi er eid av bønder og har to egne bakerier i Norge. Det gjør at vi er involvert i hele verdikjeden og tar ansvar fra jord til bord. Det gir både fleksibilitet og muligheter til å gjøre justeringer i alle ledd.
Hva gjør vi?
- Produserer selv og optimaliserer kartonger så transportutslippene går ned
- Planlegger for å unngå matsvinn
- Reduserer bruken av plast
- Tilbyr sunnere alternativer
Arbeid med bærekraft er ikke et prosjekt eller et arbeid med en start og en slutt. Det er et kontinuerlig arbeid, der alle ansatte har et ansvar. Bærekraft er en naturlig del av hverdagen vår.