Hatting_Lier-femkornstykker_lo-res
Artikkelnummer: 201223

Lier femkornstykker

420 gram

Hatting Lier femkornstykker er bakt i bakeriet vårt i Lier rett ved Drammen. De har fire kaker på Brødskala'n og er merket med Nøkkelhull. Rundstykkene har en myk kjerne og sprø skorpe, og er toppet med en blanding av frø og kjerner for ekstra god smak. Selges i pakning: 6 stk à 70 gram. Hatting Lier femkornstykker får du kjøpt hos Kiwi.

Ingredienser

FULLKORNSHVETEMEL 39,5%, vann, sammalt RUG 6,3%, surdeig av HVETE 4,6% (HVETEMEL, vann), frøtopping 4% (HAVREGRYN 1,3%, linfrø, bokhvete, hirsefrø, solsikkekjerner, SESAMFRØ), HVETEGLUTEN, HVETEKLI 2,7%, HVETEMEL, salt, melbehandlingsmiddel (E300), gjær, enzym (HVETE).

Allergener

Inneholder
  • Havre
  • Rug
  • Sesamfrø
  • Hvete
Kan inneholde spor av
  • Melk
  • Mandel
  • Soyabønner

Håndtering og bakeinstruksjon

Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holbarhet etter opptining er 2 dager.

Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne rundstykkene på rist midt i ovnen i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.

Produksjonsland Norway
Holdbarhet (dager) 365
GTIN 07020712024241

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Energi (kcal) 214 kcal
Energi (kJ) 877 kJ
Fett (g)* 2.4 g
- hvorav mettet fett* 0.4 g
Karbohydrater (g)* 32.5 g
- hvorav sukkerarter* 0.7 g
Kostfiber (g) 8 g
Protein (g)* 10.3 g
Salt (g)* 0.9 g
Hatting_lier-femkornstykker_mockup_hi-res Ny
Ideell til
Frokost Mellom måltidene Lunsj Snack