Lier femkornstykker
420 gram
Hatting Lier femkornstykker er bakt i bakeriet vårt i Lier rett ved Drammen. De har fire kaker på Brødskala'n og er merket med Nøkkelhull. Rundstykkene har en myk kjerne og sprø skorpe, og er toppet med en blanding av frø og kjerner for ekstra god smak. Selges i pakning: 6 stk à 70 gram. Hatting Lier femkornstykker får du kjøpt hos Kiwi.
Ingredienser
FULLKORNSHVETEMEL 39,5%, vann, sammalt RUG 6,3%, surdeig av HVETE 4,6% (HVETEMEL, vann), frøtopping 4% (HAVREGRYN 1,3%, linfrø, bokhvete, hirsefrø, solsikkekjerner, SESAMFRØ), HVETEGLUTEN, HVETEKLI 2,7%, HVETEMEL, salt, melbehandlingsmiddel (E300), gjær, enzym (HVETE).Allergener
Inneholder
- Havre
- Rug
- Sesamfrø
- Hvete
Kan inneholde spor av
- Melk
- Mandel
- Soyabønner
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holbarhet etter opptining er 2 dager.
Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne rundstykkene på rist midt i ovnen i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
Produksjonsland | Norway |
---|---|
Holdbarhet (dager) | 365 |
GTIN | 07020712024241 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 214 kcal |
Energi (kJ) | 877 kJ |
Fett (g)* | 2.4 g |
- hvorav mettet fett* | 0.4 g |
Karbohydrater (g)* | 32.5 g |
- hvorav sukkerarter* | 0.7 g |
Kostfiber (g) | 8 g |
Protein (g)* | 10.3 g |
Salt (g)* | 0.9 g |
