Hvitløksbaguetter
350 gram
Hvitløksbaguetter er tilbehørsbrød som serveres ved siden av annen mat. Våre baguetter har sprø skorpe og er fylt med deilig smaksrikt hvitløksfyll. Baguetten har lange tradisjoner fra Frankrike med klassiske kjennetegn som formen og en sprø skorpe. Selges i pakning: 2 stk à 175 gram. Hvitløksbaguetter får du kjøpt hos REMA 1000, Meny, Mega, Extra og Obs, samt utvalgte Joker, Kiwi, Spar og Bunnpris.
Ingredienser
Baguette: HVETEMEL, vann, gjær, salt tilsatt jod, tørket surdeig av HVETE (HVETEMEL, startkultur), rapsolje, pregelatinisert HVETEMEL, sukker, maltet HVETEMEL, druesukker, sukkerroefiber, BYGGMALTEKSTRAKT, melbehandlingsmiddel (E300). Fyll 17%: margarin (kokosolje, rapsolje, vann, emulgator (E471), salt), vann, potetstivelse, hvitløksgranulat 0,5%, hvitløkspuré 0,4%, salt tilsatt jod, løkpulver, tørket persille.Allergener
Inneholder
- Bygg
- Hvete
Kan inneholde spor av
- Egg
- Melk
- Sesamfrø
- Soyabønner
- Sennep
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.
Legg de frosne baguettene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 12-15 minutter til baguettene får en gylden farge og fyllet har smeltet. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne baguettene på rist midt i ovnen i 12-16 minutter. La baguettene hvile i 3 minutter før servering. Dersom baguettene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
Produksjonsland | Lithuania |
---|---|
Opprinnelsesland | Litauen |
Holdbarhet (dager) | 549 |
GTIN | 04771033022548 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 318 kcal |
Energi (kJ) | 1334 kJ |
Fett (g)* | 13 g |
- hvorav mettet fett* | 8 g |
Karbohydrater (g)* | 42 g |
- hvorav sukkerarter* | 1 g |
Kostfiber (g) | 2.1 g |
Protein (g)* | 7.2 g |
Salt (g)* | 1 g |