Hatting-Glutenfri_snackpizza_lo-res
Artikkelnummer: 201410

Glutenfri Snackpizza

100 gram

Hatting Glutenfri Snackpizza er et perfekt mellommåltid når det skal gå raskt. Pizzaen er toppet med tomatsaus, ost, røkt skinke og salami. For best spiseopplevelse anbefales det å varme den i ovn, men den kan også varmes i mikrobølgeovn – praktisk for barn hjemme alene. Selges i pakning: 1 stk à 100 gram. Glutenfri Snackpizza får du kjøpt hos Extra og Obs, samt utvalgte Joker, Spar, Eurospar, Meny, Bunnpris og Mega.

Ingredienser

Vann, ost (laktosefri MELK), maisstivelse, røkt skinke 10% (svinekjøtt, vann, stabilisator (E1412, E450), salt tilsatt jod, fortykningsmiddel (E415, E407a), dekstrose, antioksidant (E301), konserveringsmiddel (E250)), salami 10% (svinekjøtt, bacon, salt, krydder (inkl. hvitløk), dekstrose (mais), glukosesirup (mais), konserveringsmiddel (E250), antioksidant (E301, E392), krydder- og fruktekstrakter, røyk), tomatopuré, ris (rismel, tørket surdeig av ris, fullkornsrismel), potet (potetstivelse, potetflak, potetfiber), tapiokastivelse, sukker, rapsolje, gjær, salt, psyllium, fortykningsmiddel (E415), hevemiddel (E450, E500), fruktose, olivenolje, emulgator (E471), rødvinseddik, oregano, basilikum.

Allergener

Inneholder
  • Melk
Kan inneholde spor av
  • Inneholder ikke deklarasjonspliktige allergener

Håndtering og bakeinstruksjon

Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.

Sett den frosne pizzaen på en rist og stek i forvarmet varmluftsovn på 200°C i ca 9-11 minutter. Ved over- og undervarme stek ved 220°C i ca 10-12 minutter.

Produksjonsland Finland
Opprinnelsesland Finland
Holdbarhet (dager) 425

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Energi (kcal) 230 kcal
Energi (kJ) 965 kJ
Fett (g)* 10 g
- hvorav mettet fett* 5.1 g
Karbohydrater (g)* 24 g
- hvorav sukkerarter* 3.7 g
Kostfiber (g) 1.5 g
Protein (g)* 9.4 g
Salt (g)* 1.9 g
glutenfri_snackpizza_lo-res
Ideell til
Lunsj Middag Mellom måltidene