Glutenfri Pølsebrød
260 gram
Hatting Glutenfri Pølsebrød er saftige, myke og ferdig delte pølsebrød for de som ikke kan eller ønsker å spise gluten. Selges i pakning: 4 stk à 65 gram. Glutenfri Pølsebrød får du kjøpt hos Eurospar, samt utvalgte REMA 1000, Joker, Kiwi, Spar, Meny og Bunnpris.
Ingredienser
Vann, maisstivelse, rismel 17%, tapiokastivelse, sukker, rapsolje, fortykningsmiddel (E464, E412)1,7%, gjær, tørket glukosesirup (mais), salt, psyllium 1%, emulgator (E471), potetfiber 0,5%, bambusfiber 0,4%Allergener
Inneholder
- Inneholder ikke deklarasjonspliktige allergener
Kan inneholde spor av
- Egg
- Melk
- Sesamfrø
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.
Pølsebrødene smaker aller best når de er oppvarmet. For best resultat anbefaler vi at du pakker de fryste brødene inn i aluminiumfolie og steker dem i forvarmet ovn på varmluft ved 180°C-190°C i 10-12 minutter. Dersom brødene er tint trenger de kun 5-7 minutter i ovnen. Brødene kan også varmes i folie på grillen. Bruke gjerne aluminiumfolie både under opptining og oppvarming for å beholde saftigheten i brødene. I mikrobølgeovn kan pølsebrødene varmes ved 800 watt i ca 40-50 sekunder.
Produksjonsland | Finland |
---|---|
Opprinnelsesland | Finland |
Holdbarhet (dager) | 425 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 285 kcal |
Energi (kJ) | 1200 kJ |
Fett (g)* | 6.7 g |
- hvorav mettet fett* | 1.1 g |
Karbohydrater (g)* | 53 g |
- hvorav sukkerarter* | 6.2 g |
Kostfiber (g) | 3 g |
Protein (g)* | 2.0 g |
Salt (g)* | 1.1 g |