Hatting-Glutenfri_pølsebrød_lo-res
Artikkelnummer: 201415

Glutenfri Pølsebrød

260 gram

Hatting Glutenfri Pølsebrød er saftige, myke og ferdig delte pølsebrød for de som ikke kan eller ønsker å spise gluten. Selges i pakning: 4 stk à 65 gram. Glutenfri Pølsebrød får du kjøpt hos Eurospar, samt utvalgte REMA 1000, Joker, Kiwi, Spar, Meny og Bunnpris.

Ingredienser

Vann, maisstivelse, rismel 17%, tapiokastivelse, sukker, rapsolje, fortykningsmiddel (E464, E412)1,7%, gjær, tørket glukosesirup (mais), salt, psyllium 1%, emulgator (E471), potetfiber 0,5%, bambusfiber 0,4%

Allergener

Inneholder
  • Inneholder ikke deklarasjonspliktige allergener
Kan inneholde spor av
  • Egg
  • Melk
  • Sesamfrø

Håndtering og bakeinstruksjon

Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.

Pølsebrødene smaker aller best når de er oppvarmet. For best resultat anbefaler vi at du pakker de fryste brødene inn i aluminiumfolie og steker dem i forvarmet ovn på varmluft ved 180°C-190°C i 10-12 minutter. Dersom brødene er tint trenger de kun 5-7 minutter i ovnen. Brødene kan også varmes i folie på grillen. Bruke gjerne aluminiumfolie både under opptining og oppvarming for å beholde saftigheten i brødene. I mikrobølgeovn kan pølsebrødene varmes ved 800 watt i ca 40-50 sekunder.

Produksjonsland Finland
Opprinnelsesland Finland
Holdbarhet (dager) 425

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Energi (kcal) 285 kcal
Energi (kJ) 1200 kJ
Fett (g)* 6.7 g
- hvorav mettet fett* 1.1 g
Karbohydrater (g)* 53 g
- hvorav sukkerarter* 6.2 g
Kostfiber (g) 3 g
Protein (g)* 2.0 g
Salt (g)* 1.1 g
glutenfri_pølsebrød_lo-res
Ideell til
Lunsj Middag Mellom måltidene