Flerkornstykker_hi-res
Artikkelnummer: 201216

Flerkornstykker

420 gram

Flerkornstykker er bakt i Norge, med vår egenutviklede surdeig i steinovn. De har tre kaker på Brødskala’n, saftig kjerne og sprø skorpe. Rundstykkene er toppet med havregryn, solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø, hirsefrø og bokhvete, noe som gjør de ekstra gode og rike på smak. Selges i pakning: 6 stk à 70 gram. Flerkornstykker får du kjøpt hos Mega, Extra og Obs.

Ingredienser

Vann, FULLKORNSHVETEMEL 31,1%, HVETEMEL, surdeig av HVETE (HVETEMEL, vann), HAVREGRYN 5,4%, HVETEGLUTEN, frøtopping 4,6% (linfrø, bokhvete, hirsefrø, solsikkefrø, SESAMFRØ), HVETEKLI 1,8%, salt, maltet HVETEMEL, gjær, melbehandlingsmiddel (E300).

Allergener

Inneholder
  • Sesamfrø
  • Havre
  • Hvete
Kan inneholde spor av
  • Melk
  • Soyabønner
  • Mandel

Håndtering og bakeinstruksjon

Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fyses på nytt etter tining. Holbarhet etter opptining er 2 dager.

Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne rundstykkene på rist midt i ovnen i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.

Produksjonsland Norway
Opprinnelsesland Norge
Holdbarhet (dager) 365
GTIN 07020712022858

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Energi (kcal) 231 kcal
Energi (kJ) 947 kJ
Fett (g)* 3 g
- hvorav mettet fett* 0.4 g
Karbohydrater (g)* 36 g
- hvorav sukkerarter* 0.7 g
Kostfiber (g) 6 g
Protein (g)* 10.6 g
Salt (g)* 0.9 g
hatting_Grovbakst_Flerkornstykker_justeringer_hires
Ideell til
Frokost Lunsj Middag Mellom måltidene