Tredjegenerasjonsbakeren Gunnar Ragnarsson mener de to viktigste ingrediensene i godt bakverk er tid og kjærlighet. Hver dag bruker han sin erfaring og kunnskap i bakeriet, kombinert med et ønske om å prøve nye ting. Hatting Håndværk er en serie bakverk basert på lidenskap og stolthet. Det smaker du. Kombinasjonen av surdeig, lengre hviletid på deigen og steinovn øker aromaen og bringer smakene sterkere frem, samtidig som du får de store porene og den sprø skorpen

Ingredienser
Hvetemel, vann, tørket surdeig 3,5% (fermentert rugmel, salt), rapsolje, salt tilsatt jod, sukker, fortykningsmiddel (E412), gjær, druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø.
Bakeinstruksjon
Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Eller Varm opp ovnen til 210C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering.
Næringsinnhold pr. 100 g
Energi | 1083 kJ |
Kcal | 256 kcal |
Fett | 2,4 g |
- hvorav mettet fett | 0,4 g |
Karbohydrater | 49 g |
- hvorav sukkerarter | 2 g |
Kostfiber | 3,4 g |
Protein | 7,9 g |
Salt | 1,2 g |