Hatting Håndverkere med gresskarkjerner er grove steinovnsbakte rundstykker med gresskarkjerner som gir en deilig smak. Rundstykkene har en tynn, sprø skorpe og myk, saftig kjerne. En klassiker på frokostbordet! Selges i pakning: 6 stk à 73 gram. Håndverkere med gresskarkjerner får du kjøpt hos Coop Marked, Matkroken, Prix, Mega, Extra og Obs.

Ingredienser
Fullkornshvetemel 38 %, vann, hvetemel, gresskarkjerner 8 %, hvetegluten, hvetefiber, salt tilsatt jod, sukker, tørket surdeig av hvete (hvetemel, surdeigs-kultur), rapsolje, gjær, emulgator (vegetabilsk Е472e), siktet rugmel, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (Е300), maltet byggmel.
Kan inneholde spor av sesamfrø.
Bakeinstruksjon
TILBEREDNING - VARMLUFT Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190° C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. TILBEREDNING - OVER- OG UNDERVARME Varm opp ovnen til 210° C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. De frosne rundstykkene kan ligge opptil to døgn i romtemperatur før steking og er fine å ha med seg på hytta eller på tur. Dersom rundstykkene er tinte kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
Næringsinnhold pr. 100 g
Energi | 1088 kJ |
Kcal | 259 kcal |
Fett | 5,8 g |
- hvorav mettet fett | 1,3 g |
Karbohydrater | 37 g |
- hvorav sukkerarter | 2 g |
Kostfiber | 7,2 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0,96 g |