Hatting Grove rundstykker med linfrø og rugflak er steinovnsbakte rundstykker, tippet med linfrø og rugflak. Rundstykkene har en tynn, sprø skorpe og saftig kjerne. Selges i pakning: 8 stk à 60 gram. Grove rundstykker med linfrø og rugflak får du kjøpt hos Kiwi, Spar, Eurospar, Meny og Bunnpris, samt utvalgte Joker.

Ingredienser
Fullkornshvetemel 39%, vann, hvetemel, linfrø 3%, rugflak 3%, sukker, salt tilsatt jod, rapsolje, siktet rugmel, gjær, emulgator (vegetabilsk E472e), maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel, fortykningsmiddel (E412).
Kan inneholde spor av sesamfrø.
Bakeinstruksjon
TILBEREDNING - VARMLUFT Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser i midt i kald ovn. Sett ovnen på 190° C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. TILBEREDNING - OVER- OG UNDERVARME Varm opp ovnen til 210° C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. De frosne rundstykkene kan ligge opptil to døgn i romtemperatur før steking og er fine å ha med seg på hytta eller på tur. Dersom rundstykkene er tinte kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
Næringsinnhold pr. 100 g
Energi | 1083 kJ |
Kcal | 257 kcal |
Fett | 3,3 g |
- hvorav mettet fett | 0,5 g |
Karbohydrater | 44 g |
- hvorav sukkerarter | 2 g |
Kostfiber | 6,9 g |
Protein | 9,3 g |
Salt | 0,94 g |