Hatting familierundstykker er bakt med samme danske lidenskap fra vårt bakeri i Lier. Våre dyktige bakere har lang erfaring med godt bakehåndverk. Rundstykkene er laget med levende surdeig som gir en mild syrlighet til brødet som vi nordmenn er så glad i. Rundstykkene er myke og saftige med en sprø, tynn skorpe. Våre familierundstykker er spesielt utviklet slik at alle i familien får sin favoritt. Rundstykkene fås hos REMA 1000

Ingredienser
Fullformalt hvete (35,2%), vann, hvetemel, surdeig av hvete (3,6%) (hvetemel, vann), hvetegluten, salt, gjær, maltet mel av hvete, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (amylase, lipase, xynalase).
Bakeinstruksjon
TILBEREDNING - VARMLUFT Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser i midt i kald ovn. Sett ovnen på 190° C varmluft og stek i 11-13 minutter til de er gyldne. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. TILBEREDNING - OVER- OG UNDERVARME Varm opp ovnen til 210° C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-12 minutter til de er gyldne. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. KAN LIGGE 2 DØGN I ROMTEMPERATUR De frosne rundstykkene kan ligge opptil to døgn i romtemperatur før steking og er fine å ha med seg på hytta eller på tur. Dersom rundstykkene er tinte kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
Næringsinnhold pr. 100 g
Energi | 929 kJ |
Kcal | 226 kcal |
Fett | 1,6 g |
- hvorav mettet fett | 0,2 g |
Karbohydrater | 39,1 g |
- hvorav sukkerarter | 0,7 g |
Kostfiber | 5 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1 g |