Grønnsakstykker er smakfulle rundstykker bakt med gulrøtter og bønnemel, toppet med knasende maisflak. Hvert rundstykke inneholder 33% grønnsaker og 8 gram proteiner

Ingredienser
Fullkornshvetemel (36%), vann, bønnemel (18%) (tilsvarer ca. 23% ferske bønner), gulrøtter (11%), cornflakes (3,5%) (maisflak, byggmaltekstrakt, salt), hvetegluten, gulrotekstrakt (0,9%), salt tilsatt jod, rapsolje, sukker, byggmaltekstrakt, gjær, siktet rugmel, emulgator (vegetabilsk E472e), fortykningsmiddel (E412), melbehandlingsmiddel (E300),maltet byggmel. Kan inneholde spor av sesamfrø
Bakeinstruksjon
Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tinte kan steketiden reduseres med 3-5 minutter. Rundstykkene er også gode ustekt.
Næringsinnhold pr. 100 g
Energi | 916 kJ |
Kcal | 217 kcal |
Fett | 2 g |
- hvorav mettet fett | 0,4 g |
Karbohydrater | 34 g |
- hvorav sukkerarter | 2,2 g |
Kostfiber | 6,2 g |
Protein | 13 g |
Salt | 0,86 g |