Hatting Håndværk Gourmetstykker vendt i solsikkekjerner og valmuefrø er helt unike rundstykker som er toppet på begge sider - med valmuefrø på toppen og solsikkekjerner i bunnen. Dette gjør at du i prinsippet får to rundstykker i ett. Rundstykkene er bakt i stenovn, noe som gir en sprø skorpe og saftig, myk kjerne. Selges i pakning: 7 stk à 63 gram

Ingredienser
Fullkornshvetemel 37%, vann, hvetemel, solsikkekjerner 6%, valmuefrø 2,5%, hvetekjerner 2%, hveteglulten, salt tilsatt jod, linfrø 1%, rapsolje, gjær, sukker, byggmaltekstrakt, siktet rugmel, emulgator (vegetabilsk E472e), maltet hvetemel. fortykningsmiddel (E412), melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel. Kan inneholde spor av sesamfrø.
Bakeinstruksjon
TILBEREDNING - VARMLUFT Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser i midt i kald ovn. Sett ovnen på 190° C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. TILBEREDNING - OVER- OG UNDERVARME Varm opp ovnen til 210° C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. De frosne rundstykkene kan ligge opptil to døgn i romtemperatur før steking og er fine å ha med seg på hytta eller på tur. Dersom rundstykkene er tinte kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
Næringsinnhold pr. 100 g
Energi | 1116 kJ |
Kcal | 265 kcal |
Fett | 6,8 g |
- hvorav mettet fett | 0,9 g |
Karbohydrater | 38 g |
- hvorav sukkerarter | 2 g |
Kostfiber | 6 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0,96 g |