Fine familierundstykker

Hatting familierundstykker er bakt med samme danske lidenskap fra vårt bakeri i Lier. Våre dyktige bakere har lang erfaring med godt bakehåndverk. Rundstykkene er laget med levende surdeig som gir en mild syrlighet til brødet som vi nordmenn er så glad i. Rundstykkene er myke og saftige med en sprø, tynn skorpe. Våre familierundstykker er spesielt utviklet slik at alle i familien får sin favoritt. Rundstykkene fås kjøpt hos REMA 1000

Artikkelnr: 201200
Produktinfo
Nyhet
Fine familierundstykker

Ingredienser

Hvetemel, vann, sesamfrø (5,8%), surdeig av hvete (4,6%) (hvetemel, vann), siktet rugmel, salt, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (amylase, lipase, xynalase).

Bakeinstruksjon

TILBEREDNING - VARMLUFT Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser i midt i kald ovn. Sett ovnen på 190° C varmluft og stek i 11-13 minutter til de er gyldne. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. TILBEREDNING - OVER- OG UNDERVARME Varm opp ovnen til 210° C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-12 minutter til de er gyldne. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. KAN LIGGE 2 DØGN I ROMTEMPERATUR De frosne rundstykkene kan ligge opptil to døgn i romtemperatur før steking og er fine å ha med seg på hytta eller på tur. Dersom rundstykkene er tinte kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi 1028 kJ
Kcal 245 kcal
Fett 4,2 g
- hvorav mettet fett 0,6 g
Karbohydrater 42,3 g
- hvorav sukkerarter 1 g
Kostfiber 3,3 g
Protein 8,2 g
Salt 1,1 g